17 Aralık 2009

Nihat Bir Türlü Gol Atamıyor!

Geldiğinden barı attığı gol sayısı 1! Büyük ümitlerle transfer edilen Nihat Kahveci, bir kaç ayda Beşiktaş taraftarının eleştiri odaklarından birisi haline dönüştü. Bir ara İspanya'nın en iyi yabancılarından birisi olan Nihat Kahveci, şu anda kendi liginde en kötü transfer anketlerinde önde gidiyor.
Real Sociedad'da 132 maçta 58 gol, Villareal'de 62 maçta 18 gol atan, hatta forvet oynamadığı dönemler de dahil, kariyerinin başında Beşiktaş'da 114 maçta 27 gol atan Nihat, şu anda 7 maçta sadece 1 gol atabildi. Dahası 7 maç oynamış olması da ayrı bir mevzuu.

Kendisi zamanla açılacağını ve birkaç gol attıktan sonra gerisinin geleceğini söylüyor. Eleştiriye açık olduğunu ancak kişiliği ve kariyeri ile ilgili eleştirileri kabul etmediğini de ekliyor. Bence de Beşiktaş lige çok kötü bir başlangıç yapmasaydı, Nihat da bu kadar çabuk eleştiri odağı haline gelmeyecekti. Biraz daha zaman vermek ve beklemek gerekiyor. La Liga'da iki defa ikincilik yaşamış ve ikinci olurken takımında ilk 11 oynayan bir forvetten söz ediyoruz.

Ama Fanatik gazetesinin aşağıdaki sayfasını da kendisinin anlayışına sığınarak burada yayınlıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder