6 Haziran 2010

anketler

Bizim ligimiz teknik direktör değiştirme konusunda bir gariptir. Sezon daha başlamadan teknik direktörünü değiştirenler çıkar, ilk 3 haftayı geçiremeyen hocalar olur. Sonra büyük takımlarda bakarsınız 5., 6. haftalarda hocayı gönderme yaygaraları başlar. 3. hafta bir takımdan kovulan bir teknik direktör, diyelim 12. hafta başka bir takımdaki meslektaşının yerine göreve başlar. Lig sonuna gelindiğinde bakarsınız, sezon başından beri hocasını değiştirmeyen takım sayısı bir elin parmakları kadar. Sonra bakarsınız, büyük takımın sezon ortası kovduğu hoca, 1 yıl sonra bütçesi 5'te 1'i kadar bile olmayan takımı şampiyon yapar. 


Bu nedenlerle en zevkli anket konularından birisi hep teknik direktörler olmuştur. Sezona 'Önce kim gider?' anketiyle başladık, Fatih Terim anketimizde öndeyken istifa etti. Güncellenen ankette bu sefer Hugo Broos yine öndeyken istifa etti. Sonra da gitti, 'cehennemden kendimi zor kurtardım' şeklinde açıklamalar yaptı:) Şimdi artık sezon sonu, buna rağmen anketmizde %40 oy ile ilk önce gitme adayı olarak gösterilen Mustafa Denizli de istifa etti. Böylece 3'te 3 yapmış olduk. 

Şimdi dünya kupası için ara verip sezon başında tekrar başlarız diyoruz. Sayın hocalar, sizler de lütfen en azından sezon başına kadar dayanın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder